Гдз по башкирскому языку 5 класс – Решебники, Ответы, Готовые Домашние Задания

Содержание

Решебники, Ответы, Готовые Домашние Задания

Английский язык

Белорусский язык

Биология

География

Изобразительное искусство

Информатика

История

Литература

Математика

Музыка

Немецкий язык

ОБЖ

Обществознание

Природоведение

Русский язык

Технология

Трудовое обучение

Украинский язык

Французский язык

Этика


Особое внимание нужно уделять ребёнку, когда он переходит с начального звена в среднее. Ведь здесь меняются учителя, а так же добавляются различные предметы. К сожалению, не каждый ребёнок сразу же сможет решать трудные задачи либо вникнуть в суть незнакомого предмета.

Что же делать в таком случае? Конечно же обратиться к Готовому домашнему заданию. Здесь предоставлены ГДЗ по математике и русскому. Очень большой выбор Английского. Это связано с тем, что в некоторых школах углублённо изучают этот язык. Однако, нужно помнить то, что появилось множество издательств, которые выпускают разные пособия по английскому. Только наш сайт поможет вашему ребёнку разобраться со всеми трудностями.

Не думайте, что ГДЗ не поможет ребёнку. Она развивает память у ребёнка. И ещё, будьте уверены, что ваш ребёнок, смотря на решения примеров и задач вскоре сможет сам решать сложные задачи по математике или упражнения по русскому языку. Не забывайте про наш сайт. Он поможет вашему ребёнку развиваться. Желаем удачи! 

1gdz.work

Решебники, Ответы, Готовые Домашние Задания

ГДЗ 5 класс: Решебники, Ответы, Готовые Домашние Задания

Английский язык

Белорусский язык

Биология

География

Изобразительное искусство

Информатика

История

Литература

Математика

Музыка

Немецкий язык

ОБЖ

Обществознание

Природоведение

Русский язык

Технология

Трудовое обучение

Украинский язык

Физика

Французский язык

Экономика

Этика

gdzmonster.net

>>> Гдз по башкирскому языку 5 класс усманова габитова онлайн

Английский язык 9 класс комарова гдз

Английский язык 9 класс комарова гдз >>> Английский язык 9 класс комарова гдз Английский язык 9 класс комарова гдз Разделы Категории, инфо, тема название Учебник Комарова, Макбет Английский язык Ларионова

Подробнее

Русский язык 8 класс быстрова гдз

Русский язык 8 класс быстрова гдз >>> Русский язык 8 класс быстрова гдз Русский язык 8 класс быстрова гдз Качественные решения и подробные гдз по русскому языку для учеников 8 класса с родным нерусским

Подробнее

Русский язык 8 класс быстрова гдз

Русский язык 8 класс быстрова гдз >>> Русский язык 8 класс быстрова гдз Русский язык 8 класс быстрова гдз Качественные решения и подробные гдз по русскому языку для учеников 8 класса с родным нерусским

Подробнее

Полякова русский язык 4 класс решебник

Полякова русский язык 4 класс решебник >>> Полякова русский язык 4 класс решебник Полякова русский язык 4 класс решебник Решебник по русскому языку 4 класс полякова упр 1 Клуб. Авторы учебника: Полякова

Подробнее

гдз по геометрии 7-9 класс атанасян и др

ГДЗ. Решебники. МУЛЬТИМЕДИЙНЫЕ УЧЕБНИКИ. Скоро в школу... Рабочая тетрадь является дополнением к учебнику «Геометрия, 7 9» авторов Л.. геометрии для 8 класса к учебнику Геометрия, 10-11 Л. С. Атанасяна

Подробнее

Л я федченко решебник по геометрии

Л я федченко решебник по геометрии >>> Л я федченко решебник по геометрии Л я федченко решебник по геометрии Why did this happen? Год випуска: История Украины 9 класс Турченко. Книга: Геометрия 9 класс

Подробнее

Черчение 9 класс дубина решебник

Черчение 9 класс дубина решебник >>> Черчение 9 класс дубина решебник Черчение 9 класс дубина решебник Прошивка 5 0 1 на iphone 3gs. Решебник по черчению рабочая тетрадь Подробный решебник гдз по Черчению

Подробнее

Гдз мозаика 6 класс. >>> Гдз мозаика 6 класс

Гдз мозаика 6 класс >>> Гдз мозаика 6 класс Гдз мозаика 6 класс Авторы учебника: Гальскова Изображения обложек учебников приведены на страницах данного сайта исключительно в качестве иллюстративного материала

Подробнее

Гдз мозаика 6 класс. >>> Гдз мозаика 6 класс

Гдз мозаика 6 класс >>> Гдз мозаика 6 класс Гдз мозаика 6 класс Авторы учебника: Гальскова Изображения обложек учебников приведены на страницах данного сайта исключительно в качестве иллюстративного материала

Подробнее

геометрия 8 класс атанасян решебник 493

Скачать бесплатно: Геометрия атанасян 8 класс решебник пособие для учеников средних школ все бесплатно, без. Английский язык +493. 4552408979730 На этой странице вы можете получить атанасян геометрия рабочая

Подробнее

Гдз по литературе 5 класс меркин учебник

Гдз по литературе 5 класс меркин учебник >>> Гдз по литературе 5 класс меркин учебник Гдз по литературе 5 класс меркин учебник Рекомендовано Министерством образования и науки Российской Федерации. В древние

Подробнее

Starlight 9 workbook ответы

Starlight 9 workbook ответы >>> Starlight 9 workbook ответы Starlight 9 workbook ответы Радует тот ньюанс,что бесплатно. Стол заказов Доступно только зарегистрированным пользователям! Гдз сборник грамматических

Подробнее

Решебник по риторике 6 класс ладыженской

Решебник по риторике 6 класс ладыженской >>> Решебник по риторике 6 класс ладыженской Решебник по риторике 6 класс ладыженской Облако тегов гдз по риторике 7 класссамое интересное в блогах. Копирование,

Подробнее

Гдз по истории россии 9 класс

Гдз по истории россии 9 класс >>> Гдз по истории россии 9 класс Гдз по истории россии 9 класс Международное положение и внешняя политика в 20-е гг. Россия в XX начале XXI века. Россия в XX начале XXI века.

Подробнее

гдз русский ладыженская

ГДЗ к учебнику по русскому языку для 8 классов общеобразовательных учреждений Тростенцова Л.А., Ладыженская Т.А., Дейкина А.Д. и др. 984342658 Онлайн готовые домашние задания (гдз, решебник и ответы) по

Подробнее

Starlight 5 workbook ответы addon

Starlight 5 workbook ответы addon >>> Starlight 5 workbook ответы addon Starlight 5 workbook ответы addon Авторы учебника: Баранова По этому номеру мы узнаем вас и расскажем о ваших скидках и персональных

Подробнее

docplayer.ru

Тест по башкирскому языку. 5 класс.

  1. класс

1.Сколько согласных звуков в башкирском языке?

А. 26

Б. 27

В. 28

2. В каком районе расположена пещера Шульганташ?

А. Баймакский район

Б. Бурзянский район

В. Зилаирский район

3. Какое слово отвечает на вопрос кем?

А. Ат

Б. Айыу

В. Балыҡсы

4. Какое слово отвечает на вопрос нимәләр?

А. Кешеләр

Б. Һарыҡтар

В. Бүрек

5. Найдите ошибку.

А. Ҡыҙлар

Б. Уттар

В. Һыуҙар

6. Составьте предложение.

Уҡыйым, класта, мин, бишенсе.

А. 1, 2, 3, 4

Б. 3, 4, 2, 1

В. 3, 4, 1, 2

7. Определите падеж слова ҡалаға

А. Төбәү килеш

Б. Эйәлек килеш

В. Төшөм килеш

8. Закончите предложение

Тегенсе күлдәк ...

А. Яҙа

Б. Тегә

В.Үҫтерә

9. Какое слово отвечает на вопрос нимә?

А. Тейен

Б. Итексе

В. Үҫмер

10. Кто является автором стихотворения “Матур менән көслө”?

А. Ф. Рәхимғолова

Б. С. Әлибаев

В. А. Игебаев.

11. Отгадайте загадку.

Үҙе уҡый белмәй, ә ғүмер буйы яҙа.

А. Китап

Б. Дәфтәр

В. Ҡәләм

12. Какое слово пропущено в пословице?

... көстө еңә.

А. Аҡыл

Б. Уҡыу

В. Белем

13. Определите падеж слова минән

А. Эйәлек

Б. Урын- ваҡыт

В. Сығанаҡ

14. Найдите в предложении местоимение.

Һинең әсәйең эшкә барамы?

А. Эшкә

Б. Һинең

В. Әсәйең

15. Как называется стихотворение Й. Султанова?

Ете ырыу – ете суғы

Алтын башлы ҡурайҙың.

Елберләгән флагымда

Йөҙө балҡый Уралдың.

А. Флаг

Б. Илем флагы

В. Башҡортостан флагы

Ответы на вопросы

1.Б

2.Б

3.В

4.Б

5.А

6.Б

7.А

8.Б

9.А

10.А

11.В

12.А

13.В

14.Б

15.В

infourok.ru

Рабочая программа по башкирскому языку, 5 класс

муниципальное бюджетное общеобразовательное учреждение средняя общеобразовательная школа села Староянтузово

Принято на заседании ШМО Согласовано Утверждено

Руководитель заместитель директора директор школы

_________Р.Р.Самигуллина по учебной работе ________Н.Г.Камалиева

Протокол № 1 от 29.08.2017 г. _________Л.В.Парсаева Приказ № 169 от 31.08.2017 г.

30 августа 2017 г.

Программа: Д.С.Тикеев, Х.А.Тулумбаев, А.Х.Вильданов, М.С.Давлетшина, В.И.Хажин «Программа по башкирскому языку и литературе для обучающихся – башкир 1-11 классов школ с русским языком обучения», Ижевск: издательство «КнигоГрад», 2008 г.

Учебник: В.И.Хажин, А.Х.Вильданов, «Башкирский язык и литература», Уфа: Китап, 2012 г.

муниципаль дөйөм белем биреү бюджет учреждениеһы Иҫке Яндыҙ урта дөйөм белем биреү мәктәбе

ҡабул ителде уҡыу – уҡытыу эштәре буйынса мәктәп директоры

етәксеһе директор урынбаҫары _________Н.Г.Камалиева

________Р.Р.Сәмигуллина __________Л.В.Парсаева Бойороҡ №169 31.08.2017 й.

1-се беркетмә 29.08.2017 й. 30 август 2017 й.

Программа: Тикеев Д.С.,Толомбаев Х.А., Вилданов Ә.Х., Дәүләтшина М.С., Хөснөтдинова Ф.Ә., Хажин В.И.

Башҡорт теле һәм әҙәбиәтенән программа (Уҡытыу урыҫ телендә алып барылған мәктәптәрҙең I – IX кластары өсөн).- Ижевск: КнигоГрад, 2008.

Дәреслек: Ә.Х.Вилданов, В.И.Хажин. Башҡорт теле һәм әҙәбиәте: рус мәктәптәренең 5 –се класында уҡыусы башҡорт балалары өсөн дәреслек. – Өфө: Китап, 2012.

Уҡытыусы: Муллайәнова Фәнзилә Рәис ҡыҙы.

Дәрестең темаһы

Сәғ.

һаны

үткәреү ваҡыты

Күргәҙмәлелек

Уҡыусының эшмәкәрлеге

Календарь

Фактик

1.

Инеш дәрес. Үтелгәндәрҙе ҡабатлау.

Сөләймән Муллабаев «Шатлыҡлы иртә» Б.Бикбай «Туған тел» Өн һәм хәреф.

Рәми Ғарипов «Туған тел». Башҡорт теленең үҙенсәлекле өндәре.

1

06.09

БР картаһы,

компьютер,

презентация

Тасуири уҡыу күнекмәләре үткәреү.Уҡыу,белем,яңы уҡыу йылы тураһында әңгәмәләшеү.

Тел һәм әҙәбиәт буйынса үтелгәндәрҙе ҡабатлау.

2.

Инеш диктанты «Ҡыр кәзәһе». Башҡорт халыҡ әкиәте «Әминбәк». Һуҙынҡы һәм тартынҡы өндәр.

1

13.09

Портрет,плакаттар,

алфавит

Диктант яҙыу.Тасуири уҡыу

3.

К.Кинйәбулатова «Көҙ еткәс»Ф.Рәхимғолова «Көҙгө Урал» Р.Ғарипов «Торналар» Тартынҡы өндәр, уларҙың һаны һәм әйтелеше.

Һуҙынҡы өндәрҙең һаны һәм әйтелеше.

1

20.09

Портрет,һүҙлек,таблицаалфавит,һүрәттәр, картина.

шиғырҙы тасуири уҡыу,

кескәй шиғыр яҙып ҡарау,һүрәт төшөрөү,образдарға характеристика биреү

4.

Н.Иҙелбай «Дүрт миҙгел».Сағыштырыу.

1

27.09

Портрет,һүҙлек, һүрәттәр

Йыл миҙгелдәре тураһында әңгәмә,ролдәргә бүлеп уҡыу

5.

Контроль диктант «Көҙгө урман»

04.10

М.Ғ.Усманова,

З.М.Ғәбитова

Башҡорт теленән диктант һәм изложениелар йыйынтығы,Өфө:

Китап,2009.

12-се бит

Диктант яҙыу

6.

Хаталар өҫтөндә эш. Б.Ноғоманов Йәйбикә менән Көҙбикә.Синонимдар.

1

18.10

Портрет,һүрәттәр,

китаптар күргәҙмәһе,

һүҙлек,таблица

Йыл миҙгелдәре тураһында әңгәмә,ролдәргә бүлеп уҡыу,образдар башҡарған эштәргә характеристика биреү

7.

М.Кәрим «Сыйырсыҡ балаһы» А.Йәғәфәрова «Яҡшылыҡ»

Башҡорт телендәге к-ғ,һ-х,н-ң,с-ҫ,з-ҙ тартынҡыларының дөрөҫ әйтелеше.

25.10

Йөкмәткене үҙләштереү,үҙ һүҙҙәрең менән һөйләргә өйрәнеү,әңгәмә үткәреү,тасуири уҡыу

2-се сирек (8 сәғ.)

8.

Н.Әминева «Тыуған ер”. Ҡобайыр. Д.Бураҡаев «Урал тауҙары».Тыуған ер»(ҡобайыр).Антонимдар

1

08.11

Портрет,һүрәттәр,

видеояҙма,таблица

Йөкмәткене үҙләштереү,үҙ һүҙҙәрең менән һөйләргә өйрәнеү,әңгәмә үткәреү,тасуири уҡыу

9.

Т.Ғәниева “Уралиә тигән ил” әкиәте Тартынҡы өндәрҙең үҙгәреше.

1

15.11

Портрет,һүрәттәр,

кроссворд

Әкиәтте тасуири уҡыу,

10.

Р.Ниғмәти «Йәмле Ағиҙел буйҙары»

Ф.Рәхимғолова «Мин-Башҡортостандан”.

1

22.11

Портрет,видеояҙма,

өҫтәлмә материал

Әңгәмә үткәреү,тыуған төйәккә тойғоларҙы шиғырға һалып ҡарау,башҡа әҫәрҙәрҙе иҫкә төшөрөү

11.

Тү.Изложение «Юлбарыҫ менән төлкө»

29.11

М.Ғ.Усманова,

З.М.Ғәбитова

Башҡорт теленән диктант һәм изложениелар йыйынтығы,Өфө:

Китап,2009.

23- сө бит

План төҙөү,йөкмәткеһен һөйләү,ҡараламаларға яҙыу

12.

Әнүр Вахитов «Аҡһаҡал аманаты».

Башҡорт телендә сингармонизм.

1

06.12

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Йөкмәткене үҙләштереү,үҙ һүҙҙәрең менән һөйләү,

образдарға характеристика биреү,һүрәт төшөрөү,

тәржемә итеү

13.

Контроль диктант «Ҡыш яҡынлаша»

13.12

М.Ғ.Усманова,

З.М.Ғәбитова

Башҡорт теленән диктант һәм изложениелар йыйынтығы,Өфө:

Китап,2009.

18-се бит

Диктант яҙыу

14.

А.Йәғәфәрова «Дуҫлыҡ менән шаярмайҙар».Ф.Мөхәмәтйәнов Ҡыҙыҡ һүҙ.

1

20.12

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,

һүрәттәр

Тасуири уҡыу,һүҙлек өҫтөндә эшләү,образдарға характеристика биреү,ижади эшләү

15

Ф.Иҫәнғолов «Хәмит күпере» «Йылмайыу»әкиәте» Р.Ғарипов “Алма”. Омонимдар

27.12

3-сө сирек (10 сәғәт)

16.

С.Әлибаев «Ҡыш». Проза телмәре һәм шиғри телмәр. Н.Мусин «Ҡоралайҙар». Ижек.

1

17.01

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек, слайд-шоу,һүрәттәр

Йөкмәткене үҙләштереү,үҙ һүҙҙәрең менән һөйләү,

образдарға характеристика биреү

17.

Бт үҫтереү.Б.Домашниковтың Ҡар яуғас картинаһы буйынса инша

1

24.01

Картина,һүҙлек,

портрет

Ижади эш башҡарыу,картина буйынса әңгәмә ойоштороу

18.

В.Әхмәҙиев «Ҡышҡы урманда»

Һүҙҙәрҙе юлдан-юлға күсереү.

1

31.01

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия, таблица,һүрәттәр

Тасуири уҡыу,йөкмәткеләрен үҙләштереү,һөйләргә өйрәнеү,образдарға характеристика биреү,ҡағиҙә менән танышыу

19.

Ҡ.Даян Шыршы. М.Кәрим «Ҡыш бабай бәләкәй саҡта» Баҫым.

1

07.02

Портрет, китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Тасуири уҡыу,һүҙлек өҫтөндә эшләү

20.

Башҡорт халыҡ ижады. Мәҡәлдәр,йомаҡтар,таҡмаҡтар,

йырҙар.

«Аҡъял батыр” әкиәте. “Ҡамыр батыр “әкиәте.

1

14.02

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Мәҡәл һәм таҡмаҡ әйтешеү,йомаҡ ҡойошоу,йырҙар тыңлау,

Йөкмәткеләрен үҙләштереү,

әкиәт стилендә һөйләү,

образдарға характеристика биреү,

22.

Р.Солтангәрәев «Эшләп ашаһаң» Ф.Туғыҙбаева «Яңы күлдәк».

З.Биишева “Йәшәү-хеҙмәт”.

Башҡорт телендә һүҙҙәрҙең тамыры һәм ялғауы.

1

21.02

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Фекер алышыу,һөнәрҙәр тураһында мәҡәлдәр йыйыу,

образдарға характеристика биреү

22

Контроль диктант. «Көләс булһын әсәйҙәр!»

28.03

М.Ғ.Усманова,

З.М.Ғәбитова

Башҡорт теленән диктант һәм изложениелар йыйынтығы,Өфө:

Китап,2009.

21-се бит

Диктант яҙыу

23.

Хаталар өҫтөндә эш.Ҡәмән менән Сәмән,картуф сәскән Сәлмән”әкиәте! Интонация.

1

07.03

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

24.

Д.Бүләков “Яралы китап” Ғ.Рамазанов “Ағайым хаты”. Ә.Вахитов «Өс бөртөк бойҙай». М.Кәрим Дан кәпәс түгел.Башҡорт һәм рус телдәрендә интонацияның үҙенсәлектәре.

1

14.03

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Образдарға характеристика,

йөкмәткене һөйләү,һүҙлек менән эшләү,әңгәмәләшеү,

План төҙөү,йөкмәткеһен

һөйләү,ижади эшләү

25.

Н.Мусин «Атайымдың ос һәнәге» Ә.Әминев «Әсикмәк”. Башҡорт теленең һүҙлек байлығы Төп башҡорт һүҙҙәре һәм үҙләштерелгән һүҙҙәр.

.

1

21.03

Портрет,китаптар

күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,

слайд-шоу,

Образдарға характеристика,

йөкмәткене һөйләү,һүҙлек менән эшләү,әңгәмәләшеү,

4- се сирек (8 сәғәт)

26.

Ф.Мөхәмәтйәнов «Әсәйем ҡулы».”Әсә йөрәге”(Ҡобайыр) Ғ.Аллаяров «Таҫтамал» К.Кинйәбулатова «Әсә күңеле» Бер һәм күп мәғәнәле һүҙҙәр.

1

04.04

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

шиғырҙы тасуири уҡыу,

йөкмәткеһен үҙләштереү,

һөйләргә өйрәнеү,һүҙлек эше башҡарыу.

27.

Хаталар өҫтөндә эш. Р.Назаров «Яҙ килә»С.Әлибаев “Яҙҙы кем килтергән”

З.Хисмәтуллин «Сыйырсыҡ» хикәйәһе.

М.Кәрим Һеңлемдең төшө. Ҡ.Даян Торналар. Р.Ғарипов. «Һабантурғай».Башҡорт телендә нығынған һүҙбәйләнештәр

1

11.04

Портрет, китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,

фонохрестоматия,

слайд-шоу, таблица,һүрәттәр

Тасуири уҡыу,тәбиғәттәге үҙгәрештәрҙе күҙәтеү,

яҙ тураһында ижади эштәр башҡарыу

28.

Айыу менән бал ҡорттары(Башҡорт халыҡ әкиәте). Б.Ноғоманов. «Ҡарһылыу менән Яҙһылыу»әкиәте. Йәнләндереү.

1

18.04

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Йөкмәткене һөйләү,һүҙлек,

тәржемә эше башҡарыу, ролдәргә бүлеп уҡыу,

образдарға характеристика биреү.

29.

Ғ.Хисамов «Аҡъяурын сал бөркөт» М.Кәрим «Өс таған» повесы..

Башҡорт телендә һүҙьяһалыш.

1

25.04

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

образдарға характеристика биреү,белешмә төҙөү,яңы һүҙҙәрҙе үҙләштереү.

30.

А.Игебаев «Еңеү көнө» шиғыры. К.Мәргән «Ҡурайсының үлеме» Р.Ниғмәти “Еңеүселәргә дан”. В.Исхаҡов «Миҙал һәм малай»

Һүҙ составы. Ялғауҙарҙың төрҙәре.

1

02.05

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Шиғырҙы тасуири уҡыу,

31.

Р.Назаров”Тракторсы йыры”.

З.Хисмәтуллин «Урман ҡунағы» С.Агиш «Турыҡай».Рус теленән үҙләштерелгән һүҙҙәрҙең үҙгәреүе. М.Ғафури «Һарыҡты кем ашаған?»

Аллегория һәм мәҫәл тураһында төшөнсә

1

16.05

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

ҡырағай һәм йорт хайуандарына характеристика биреү,һүрәттәрен төшөрөү,әҫәрҙе ролдәргә бүлеп уҡыу.

32.

Контроль диктант «Муйыл»

1

23.05

М.Ғ.Усманова,

З.М.Ғәбитова

Башҡорт теленән диктант һәм изложениелар йыйынтығы,Өфө:

Китап,2009.

22-се бит

Диктант яҙыу

33.

Хаталар өҫтөндә эш. С.Муллабаев «Йомарт йәй»Б.Рафиҡов «Йондоҙ һанаусы малай” М.Кәрим “Ап-аҡ мөғжизә”. Башҡорт теле һәм әҙәбиәте буйынса үтелгәндәрҙе ҡабатлау.

1

30.05

Портрет,китаптар күргәҙмәһе,һүҙлек,фонохрестоматия,слайд-шоу,таблица,

һүрәттәр

Үҫемлектәрҙең,

бөжәктәрҙең тормошон күҙәтеү,әңгәмә ҡороу,

ижади эштәр башҡарыу,

тасуири уҡыу,образдарға характеристика биреү,

тәржемә эштәре башҡарыу.

multiurok.ru

Где можно найти ГДЗ по башкирскому языку 5 класс В. Ш. Псянчин?

какой предмет нужен??

5класс 31 кунегеү ст 18

бында башкорттар

где можно найти ????

где можно найти 175 номер

страница 52 уражнение 76

5класс 170 кунегеү

самим ндо ришать

touch.otvet.mail.ru

Добавить комментарий

Ваш адрес email не будет опубликован. Обязательные поля помечены *